Om borettslaget

Boligområdet

Området ligger i Oslo. Foreningen har eiendomsleie til eiendommen Krokslätt 39: 1 med et totalt areal på 11 150 kvm og lokaler på 344 kvm.

Adresser:
Brynolfsgatan 1-3
Falkenbergsgatan 9-13
Fredriksdalsgatan 6-12

Foreningen er 192 leiligheter fordelt på:

  • 12 ett rom og kjøkken
  • 123 2 rom og kjøkken
  • 48 tre rom og kjøkken
  • 9 rom og kjøkken

Leilighetene

Leilighetene er i varierende forhold avhengig av hvordan medlemmene har valgt å renovere. Mange har fortsatt det opprinnelige 50-tallskjøkkenet, mens andre byttet til moderne kjøkkenløsninger. Felles for alle leilighetene er at badene har blitt renovert i forbindelse med hovedoppussingen i 2004-2005. I forbindelse med hovedoppussingen ble det også trukket rør for å kunne tilby «ekte bredbånd» via fiber / LAN. Telia driver foreningens fiber LAN, og det er også via telia at du abonnerer på tjenester. Det er også mulighet for telefoni og bredbånd (ADSL, etc.) via vanlig telefonlinje.

Parkering

I boligområdet er det en rekke garasjer og parkeringsplasser til leie.
Separate kjølelister er tilgjengelige for disse. Stedet vender tilbake til køen ved salg av leiligheten og kan dermed ikke overføres til kjøperen. Det er gratis å stå langs Fredriksdalsgatan, Brynolfsgatan og Falkenbergsgatan (unntak ca 30 meter på Falkenbergsgatan). Følg skilting og lokale regler som gjelder for Gøteborg kommune angående hvor lenge du kan stå. I boligområdet ellers gjelder parkeringsforbud med unntak av merkede steder.

Buy now